C-Adventures & Tours është një operator turistik i vendosur në Gjirokastër.

Përvec eksperiencave turistike të paharrueshme, C-Adventures & Tours ju ofron një hapësirë komode dhe të veçantë në zonën historike të qytetit për të zhvilluar takime biznesi, trajnime seminare dhe bashkëpunime të reja me sfondin piktoresk të pazarit të vjetër. Ne jemi të vendosur shumë pranë të gjitha atraksioneve në qytet.
Gjithçka do të jetë e parapërgatitur sipas kërkesave tuaja specifike, përfshirë këtu Wi-Fi, printime, mjete pune (projektor, bllok, stilolaps, catering etj). Ambjenti ynë ju ofron një hapësirë të mjaftueshme për 15-18 persona.

Oferta e çmimeve për sallën e takimeve

Numri i Pjesmarrësve Koha Çmimi
15-18 persona Një ditore 7000 ALL
15-18 persona Gjysëm ditore 4000 ALL
15-10 persona Disa orë 1000 ALL/orë
15-18 persona Abonim vjetor (12 ditor, plan
i dedikuar)
6000 ALL