Eksperience

Eksperience

Verë dhe Poezi

“Verë dhe Poezi” Tradita e verës shqiptare Megjithëse vera ka një traditë mijëravjeçare,
Gjirokastër
4-22 Participants

Art Terapeutik dhe Çaj

Terapi përmes artit dhe shijimi i çajrave bimor Arti terapeutik është një teknikë
2 Hours
Gjirokastër

Zagoria Loop

Turi off road i Zagorisë është një udhëtim i rrallë mes maleve dhe
7-8 Hours
Gjirokastër

Turi i Butrintit

Ky tur off road përfshin shumë eksperienca dhe kërkon një ditë të tërë.
11 Hours
Sarande

Gjirokastra Tour

Gjirokastra tour – Eksperienca dhe shije Ky tur do t'ju  udhëheqë në magjinë
6 Hours
Gjirokastër

Turi i Luftës së Ftohtë

Gjatë turit të Luftës së Ftohtë do të keni mundësi të vizitoni disa
3 Hours
Gjirokastër

Fundjavë në Fshat

Ne ofrojme fundjave ne fshat ne nga destinacionet e meposhme: Ballaban, Libohove, Selo,
1-2 Days
Gjirokastër

Klasa e gatimit

Ushqimi që do të përgatisni me Marjetën është një menu vegjetariane dhe nën
1-2 Ore
1-8 Persona

Klasa e gdhendjes se drurit

Viktor Nurce Kush e ushtron këtë profesion prej më shumë se 3 dekadash,
2-3 Ore
1-3 Persona