1-2 Ore
Duration
1-8 Persona
Group
Mbi 12 Vjec
Age
11:00 / 18:00, Cdo dite
Dates

Ushqimi që do të përgatisni me Marjetën është një menu vegjetariane dhe nën drejtimin e Marjetës do të mësoni tre pjata. E para quhet “Qofte bobollaqe” që përbëhet kryesisht nga kos, “Qifqis” tradicional që gjendet vetëm në Gjirokastër dhe përbëhet kryesisht nga orizi dhe shkretëtira e quajtur “Hasude”. Të tre këto shoqërohen me sallatën e stinës që Marjeta ka përgatitur tashmë për ju. Pas gjithë punës së vështirë, uluni me grupin tuaj për të shijuar secilën nga pjatat tuaja.

Terma dhe Kushte:

Cmimi 2024: 39 euro per person

Per femijet 10-18 vjec 30% zbritje.

Fëmijët më të vegjël mund t’i bashkohen klases për 7 Euro

Madhesia e grupit: Minimum 1 person, maximum 8 persona per group

Orari: Cdo dite ora 11:00 ose 15:00

Kohezgjatja:  1-2 ore

Mosha: I përshtatshëm për individë të moshës 10 vjeç e lart