Udhëtime Hiking

Udhëtime Hiking

Ecje drejt Manastirit të Spilesë

Kjo është një ecje me vështirësi të ulët deri mesatare me nisje nga
4-5 Hours
Gjirokastër

Hiking to monastery of Ravena

This activity starts with the transport by vehicle towards the village of Goranxi
3-4 Hours
Dropull

Hiking ne Antigone

Ky aktivitet nis me transportin me mjet drejt fshatit “Asim Zeneli”. Shtegu me
4-5 Hours
Antigone, Gjirokastër

Shtegu mesjetar Labovë- Libohovë

Nisemi prej Gjirokastrës dhe shkojmë në Labovën e Kryqit me makinë, shohim Kishën
Around 5 hours
C-Adventures and Tours

Fundjavë në Fshat

Ne ofrojme fundjave ne fshat ne nga destinacionet e meposhme: Ballaban, Libohove, Selo,
1-2 Days
Gjirokastër