Off Road

Off Road

Hiking towards the monastery of Ravena

This activity starts with the transport by vehicle towards the village of Goranxi
3-4 Hours
Dropull

Zagoria Loop

Turi off road i Zagorisë është një udhëtim i rrallë mes maleve dhe
7-8 Hours
Gjirokastër

Turi i Butrintit

Ky tur off road përfshin shumë eksperienca dhe kërkon një ditë të tërë.
11 Hours
Sarande

Përreth Gjirokastrës

Një tur dy ditor që kombinon ecjen me këmbë me udhëtimin off road
2 Dite
Gjirokastër