Histori

Histori

Ecje drejt Manastirit të Spilesë

Kjo është një ecje me vështirësi të ulët deri mesatare me nisje nga
4-5 Hours
Gjirokastër

Histori Italiane nga Jugu

Kjo eksperiencë do të jetë e ndarë në 2 pjesë. “Histori Italiane nga

Hiking to monastery of Ravena

This activity starts with the transport by vehicle towards the village of Goranxi
3-4 Hours
Dropull

Turi i shkrimtarit Ismail Kadare

I VETMI TUR I LETËRSISË NË SHQIPËRI. Ky tur do të fokusohet në
3 Hours
Gjirokastër

Hiking ne Antigone

Ky aktivitet nis me transportin me mjet drejt fshatit “Asim Zeneli”. Shtegu me
4-5 Hours
Antigone, Gjirokastër

Zagoria Loop

Turi off road i Zagorisë është një udhëtim i rrallë mes maleve dhe
7-8 Hours
Gjirokastër

Turi i Butrintit

Ky tur off road përfshin shumë eksperienca dhe kërkon një ditë të tërë.
11 Hours
Sarande

Gjirokastra Tour

Gjirokastra tour – Eksperienca dhe shije Ky tur do t'ju  udhëheqë në magjinë
6 Hours
Gjirokastër

Turi i Luftës së Ftohtë

Gjatë turit të Luftës së Ftohtë do të keni mundësi të vizitoni disa
3 Hours
Gjirokastër

Shtegu mesjetar Labovë- Libohovë

Nisemi prej Gjirokastrës dhe shkojmë në Labovën e Kryqit me makinë, shohim Kishën
Around 5 hours
C-Adventures and Tours

Shijo në Gjirokastër

Një tur dy ditor që ndërthur shijimin e verës me poezinë dhe kalërimin.
2 Dite
Gjirokastër

Përreth Gjirokastrës

Një tur dy ditor që kombinon ecjen me këmbë me udhëtimin off road
2 Dite
Gjirokastër