Shije Vere

Shije Vere

Verë dhe Poezi

“Verë dhe Poezi” Tradita e verës shqiptare Megjithëse vera ka një traditë mijëravjeçare,
Gjirokastër
4-22 Participants

Shijo në Gjirokastër

Një tur dy ditor që ndërthur shijimin e verës me poezinë dhe kalërimin.
2 Dite
Gjirokastër