Ture në Qytet

Ture në Qytet

Histori Italiane nga Jugu

Kjo eksperiencë do të jetë e ndarë në 2 pjesë. “Histori Italiane nga

Turi i shkrimtarit Ismail Kadare

I VETMI TUR I LETËRSISË NË SHQIPËRI. Ky tur do të fokusohet në
3 Hours
Gjirokastër

Gjirokastra Tour

Gjirokastra tour – Eksperienca dhe shije Ky tur do t'ju  udhëheqë në magjinë
6 Hours
Gjirokastër

Turi i Luftës së Ftohtë

Gjatë turit të Luftës së Ftohtë do të keni mundësi të vizitoni disa
3 Hours
Gjirokastër

Shijo në Gjirokastër

Një tur dy ditor që ndërthur shijimin e verës me poezinë dhe kalërimin.
2 Dite
Gjirokastër