Natyre

Natyre

Ecje drejt Manastirit të Spilesë

Kjo është një ecje me vështirësi të ulët deri mesatare me nisje nga
4-5 Hours
Gjirokastër

Verë dhe Poezi

“Verë dhe Poezi” Tradita e verës shqiptare Megjithëse vera ka një traditë mijëravjeçare,
Gjirokastër
4-22 Participants

Hiking to monastery of Ravena

This activity starts with the transport by vehicle towards the village of Goranxi
3-4 Hours
Dropull

Hiking ne Antigone

Ky aktivitet nis me transportin me mjet drejt fshatit “Asim Zeneli”. Shtegu me
4-5 Hours
Antigone, Gjirokastër

Zagoria Loop

Turi off road i Zagorisë është një udhëtim i rrallë mes maleve dhe
7-8 Hours
Gjirokastër

Turi i Butrintit

Ky tur off road përfshin shumë eksperienca dhe kërkon një ditë të tërë.
11 Hours
Sarande

Shtegu mesjetar Labovë- Libohovë

Nisemi prej Gjirokastrës dhe shkojmë në Labovën e Kryqit me makinë, shohim Kishën
Around 5 hours
C-Adventures and Tours

Fundjavë në Fshat

Ne ofrojme fundjave ne fshat ne nga destinacionet e meposhme: Ballaban, Libohove, Selo,
1-2 Days
Gjirokastër

Shijo në Gjirokastër

Një tur dy ditor që ndërthur shijimin e verës me poezinë dhe kalërimin.
2 Dite
Gjirokastër

Përreth Gjirokastrës

Një tur dy ditor që kombinon ecjen me këmbë me udhëtimin off road
2 Dite
Gjirokastër