2-3 Ore
Duration
1-3 Persona
Group
Mbi 12 Vjec
Age
15:00 / 17:00, Cdo dite
Dates

Viktor Nurce

Kush e ushtron këtë profesion prej më shumë se 3 dekadash, do t’ju udhëzojë dhe do t’ju mësojë disa sekrete të këtij zanati dhe së bashku do të gdhendni një kujtim në dru si: një motiv madhështor ose një portret ose gjithçka që njerëzit duan të gdhendin.

Ju madje mund të zgjidhni të shkruani një dedikim për punën tuaj të drurit. Do të jetë një përvojë e këndshme dhe e vlefshme nga ky qytet mesjetar.

Mjeshtri do të shpjegojë gjatë punimeve të drurit për arredimin e ambienteve të brendshme të shtëpive të vjetra në qytetin e Gjirokastrës.

Ju mund të merrni me vete veprën tuaj të artit.

Terma dhe Kushte:

Cmimi 2024: 33 euro per person

Cmimi per femijet 2024: 22 euro per person

Madhesia e grupit:  3 persona

Orari: Cdo dite ora 15 : 00 ose 17 : 00

Kohezgjatja:  2-3 ore

Mosha: I përshtatshëm për individë të moshës 12 vjeç e lart